Bijzondere foto’s met artikelen uit ons assortiment

Heeft u bijzondere foto’s met artikelen uit ons assortiment laat het ons weten!
Mail uw foto en tekst naar info@militaria4you.com

Een mooie aanwinst voor mijn collectie: uniform van het NVA Wachregiment Friedrich Engels. Het jasje komt bij jullie vandaan, evenals het overhemd, het erekoord en de koppel.

Mvg  Dirk H

De bij jullie gekochte draagriem zit inmiddels alweer een tijdje bevestigd aan mn Ak74m replica en doet bijzonder goed zn Job…ook is de bij jullie aangeschafte Poolse AK trainings bajonet te zien ,deze zit in mn vest gestopt.  Wij beelden een Russische para verkennings eenheid uit en tijdens een evenement hadden we even de gelegenheid genomen om wat actie foto’s te maken van onze groep…..

Paar maanden terug deze VDV veldfles set besteld en inmiddels al een paar keer gebruikt , zoals op de foto te zien bevalt hij mij uitstekend….en mn maten met wie ik samen was hebben er ook heerlijk uit gegeten. Het is een mooie en leuke aanvulling aan mn collectie Russisch spul wat ik verzamel en ook gebruik tijdens airsoft evenementen waarbij wij een Russische para/verkennings eenheid uitbeelden.

Ik wou bij deze graag wat foto’s sturen van mijn S.T.A.L.K.E.R. outfit sturen.
Deze outfit gebruik ik om te airsoften, ik heb verschillenden dingen gebruikt van militaria4you zoals:
-Scorpion magazijn tasjes
-DDR velduitrusting laatste model
-Extra granaat tasjes deze als multifuntionele tasjes
-Ak trainings bajonet met schede (oud model)
-Vintage jacht rugtas
Ook heb ik nog wat extra spullen liggen die ik op het moment niet bij mijn outfit gebruik.
Ik heb de rugtas verweerd en een tank ingebouwd, in deze tank gaat mijn camelbag en de camelbag lijn loopt door de gasmasker slang richting het gasmasker en daar zit dan mijn drink aansluiting.Ik vind militaria echt een fijne winkel om te bestellen en er is goede service!

Vriendelijke groet,

Mathijs Hidding