Links

Diverse links naar andere websites;

www.airsoft-games.com Combat-Simulatie evenementen zijn levensecht nagespeelde militaire scenario’s die enigszins vergeleken kunnen worden met paintball, maar echter vele malen realistischer. Door gebruik te maken van – niet van echt te onderscheiden – airsoft replica wapens, voertuigen en een echte combat-uitrusting, maakt u voor een dag deel uit van een speciale legereenheid op een fictief slagveld.
Een echter en realistischer spel als onze Combat-Simulatie evenementen is vrijwel niet mogelijk!
Er is een hele variëteit aan tactische missies te bedenken voor Combat-Simulatie evenementen en Airsoft-Games.com is een expert in het bedenken en organiseren van adembenemende missies en dynamische storylines. Hierbij weten wij adrenaline, tactiek en plezier perfect te combineren.
Combat-Simulatie evenementen zijn uitermate geschikt als teambuilding sessies voor bedrijven, jeugdwerk, politiediensten en defensie, maar worden eveneens in een recreatief kader beoefend door alle lagen van de bevolking waarbij het sociale aspect, discipline en respect net zo belangrijk zijn als plezier en ontspanning.
Wil je eens wat anders? Een realistischer spel gecombineerd met discipline en teamwork, georganiseerd door het eerste en enige echte combat-simulatiebedrijf van België met een jarenlange ervaring en professioneel klantenbestand?
Ben je gemotiveerd en wil je graag in teamverband opereren in een militair scenario? Beschikt je over een grote dosis verantwoordelijkheid en gezond verstand? Dan zijn onze Combat-Simulation evenementen voor jou zeker een uitdaging en mag je deze ervaring zeker niet missen!
Spanning, actie en levensechte missies, waarbij de grens tussen realiteit en fictie vervaagt!
http://www.uniformverhuur.com Koekman Militaria & Uniformverhuur is een snel gegroeid bedrijf voor het huren van uniform welke gebruikt kunnen worden voor Film, Theater, TV en Reclame doeleinde.
Wij leveren U de juiste uniformering van Politie, Leger, Brandweer, Luchtvaart, Douane en Leger des Heils.
neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
www.bbqxperience.nl Is Outdoor Living Your Outdoor LifeStyle?
Ontdek BBQ Xperience.nl en doe juist lekker actief mee.
BBQ Xperience.nl is een webplatform op het gebied van outdoor-living & cooking.
www.bushcraft.nu Outback Bushcraft, Survival & Trekking.
Outback richt zich op bushcraft, survival, trektochtcursussen en trektochten.
Al van jongs af aan ben ik zeer geïnteresseerd in de natuur en daar was ik dan ook veel te vinden. In 1999 besloot ik van baan te veranderen. Ik ging als buitensportinstructeur werken waardoor ik nog meer in de natuur was en mij er nog meer in ging verdiepen. Sinds die tijd heb ik veel buitensportopleidingen en bushcraftcursussen gevolgd en menig boek versleten. Ik ging meer natuurexcursies volgen, sloot mij aan bij een plantenwerkgroep en heb een opleiding tot natuurgids gevolgd die ik net niet heb kunnen afronden. Vanuit mijn werk als buitensportinstructeur en reisleider ging ik steeds meer mensen meenemen voor natuurwandelingen en bushcraftcursussen. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik Outback Bushcraft, Survival & Trekking heb opgericht.
Wat is de filosofie van Outback? Het streven is om alle deelnemers mee de natuur in te nemen en de pracht èn kracht hiervan te laten ervaren. Daarnaast wil ik graag de kennis van vaardigheden en technieken die onze verre voorouders hadden, de jager-verzamelaars, met mensen delen.
Zal er nog veel gaan veranderen binnen Outback? Jazeker! Er wordt momenteel gewerkt om een bushcraftcursus vallen en strikken in Schotland op te zetten. Ook is het streven om meer trektochten en trektochtcursussen aan te bieden. Hou daarom de website in de gaten om van alle veranderingen in het programma op de hoogte te blijven!
www.jeeparts.nl In- en verkoop van legermaterieel in de ruimste zin van het woord. In- en verkoop van onderdelen en overige benodigdheden. (veelal via postorder) Restauratie werkzaamheden. Beheer eigen verzameling t.b.v. museum in oprichting. Verhuur materiaal t.b.v. filmopnames
www.militaria-vlaardingen.nl Verzamelaar Vlaardingen houdt 4 maal per jaar een Militaria beurs
www.militaria.pagina.nl Handige links naar diverse websites
 www.militariaplaza.nl Wij bieden u een brede sortering aan originele objecten, voornamelijk uit de periode 1933-1945. De originaliteit van onze objecten is gegarandeerd. Wij reizen continu door Europa en verder op zoek naar kwalitatief mooie originele items, kijk regelmatig op onze website voor nieuwe updates. Wij updaten meerdere keren per week. In het assortiment vindt u onder andere Duitse, Nederlandse, NSB, Canadese, Engelse, Amerikaanse en Russische militaria.
 www.svon.nl  Van en voor alle militairen actief, ex-militairen, jonge en oude veteranen en hun thuisfront in Oost-Nederland.
 www.tornakbushcraft.nl Deze site is voor zowel de ervaren als de onervaren buitenmens die in, met en van de natuur wil leven. Als kleine jongen van 8 jaar had ik al een grote voorliefde voor de natuur. Met een bij de dump gekochte slaap en rugzak trok ik dicht bij ons (Nijmegen) het bos in. Het buiten slapen door een 8 jarige vonden mijn grootouders echter niet goed, daarom was scouting een goed alternatief. Ik heb tot mijn zestiende bij de scouting gezeten, dit is trouwens nog steeds een groep waar ik graag voor werk. Daarna ben ik bij defensie terecht gekomen waar ik een gedegen opleiding kreeg met uitzending naar het buitenland. Na mijn diensttijd heb ik gewerkt bij outdoorbedrijven (kano varen, mountainbiken,abseilen enz.) waar ik ook de lessen vuur, koken en “survival” op me nam. In 1996 ben ik naar Canada en Alaska vertrokken waar ik een solo tocht met mijn hond (Husky) maakte op de Yukon. Daar heb ik heel veel geleerd van de First Nation People “de indianen “. Voor dit natuurvolk kreeg ik erg veel respect en ik kreeg het van hen ook terug. Terug in Nederland dacht ik: “dit wil ik de mensen leren en mijn ervaringen delen”.
Altijd op reis met een te volle rugzak en een dure uitrusting? Als deze uitrusting u in de steek laat of in gebreke blijft, kan TORNAK BUSHCRAFT u leren de uitrusting te halen uit de mooie doch harde natuur, waarvan alle facetten mooi zijn. Het lesprogramma heeft een lage drempel en is gebaseerd op de noordelijke wildernis. Goede voeding, nachtrust en ontspanning staan bij ons hoog in het vaandel. Parate kennis weegt niks maar is erg belangrijk.
 www.woodcraftsurvival.com Op de website van woodcraftsurvival vind je informatie over bushcraft en survival.
Uiteraard doen we dit met veel respect voor de natuur zonder deze te beschadigen.
De gebruikte technieken en informatie op deze site zijn met veel zorg samengesteld, en berusten op meer dan 20 jaar ervaring vanuit de buitensport en de scouting.
woodcraftsurvival is door eigen teksten en foto’s de meest uitgebreide survival website van Nederland.
Laat je inspireren en lees de verhalen.
http://www.battlefieldbustours.nl http://Battlefieldbustours. Alle tours worden geleid door een deskundige Nederlandse gids en ook gaat er Nederlandse reisleiding mee die de Battlefield-tour tot in de puntjes zal verzorgen! Tijdens de rondreizen zullen zij u alle historie bijbrengen die er op de desbetreffende plaatsen zijn voorgekomen en ook zal de gids u mee terug nemen in de tijd met persoonlijke verhalen, foto’s, uitleg en beeldmateriaal. Battlefield Bus Tours neemt u mee op plekken waar zware gevechten hebben plaats gevonden, de Holocaust zich heeft afgespeeld en waar een hoge prijs betaald is voor ons vrijheid. Kijk snel op www.battlefieldbustours.nl voor meer info.